Liity Helsingin kamarikuoron
kannatusjäseneksi

Helsingin kamarikuoro vaalii suomalaista kuoromusiikkiperinnettä tinkimättömän ammattimaisella tavalla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tukea toimintaamme ja osallistua siten ammattikuorotoiminnan säilyttämiseen ja kehittämiseen. Helsingin kamarikuoron tarkoituksena on jatkaa kuoromusiikin edelläkävijänä niin uuden ja vanhan kuin suomalaisen ja ulkomaisenkin musiikin esittäjänä Suomessa.

Helsingin kamarikuoron pitkän tähtäimen tavoitteena on rakentaa Suomeen kokopäivätoiminen ammattikamarikuoro, joka nauttii julkista rahoitusta ammattiorkestereiden rinnalla. Suurin haaste tämän tavoitteen toteuttamisessa on vakuuttaa päättäjät siitä, että ammattimainen kamarikuorokulttuuri kuuluu erottamattomana osana musiikkielämään ja samalle korkealle tasolle ammattiorkestereiden kanssa. Yleisradion lakkautettua Radion kamarikuoron toiminnan rahoittamisen keväällä 2005 yhdistys on määrätietoisesti pyrkinyt säännölliseen konserttitoimintaan sekä uudenlaisiin, ammattilaulajia mahdollisimman laaja-alaisesti työllistäviin projekteihin.

Vuoden 2017 kannatusjäsenmaksumme on 50 euroa.

Kannatusjäsenen edut:

Ohjelmaesite postitse kotiin.
  • Ohjelmaesite postitse kotiin.
  • Kutsuja kuoron erikoistapahtumiin, kuten avoimiin harjoituksiin.
  • Kamarikonserteissa ilmainen käsiohjelma.
Kannatusjäseneksi liittyminen: Lähetä sähköposti osoitteeseen ja kerro nimesi ja postiosoitteesi viestissä. Lähetämme sinulle kannatusjäsenmaksun maksutiedot ja liitämme sinut sähköpostilistalle.

Voit myös liittyä sähköpostilistalle, vaikka et olisikaan kannatusjäsen, lähettämällä viesti osoitteeseen

Uusimpia kuulumisiamme voit myös seurata Facebookissa:
Helsingin kamarikuorolla on fantastinen kyky kuulostaa täysin erilaiselta kulloisenkin tarpeen ja tyylin mukaan.
Helsingin Sanomat 30.9.2008