Kamarikonsertti: I min älsklings trädgård – Rakkaani puutarhassa

ARNOLD SCHÖNBERG: osia teoksesta Das Buch der Hängenden Gärten
G. F. HÄNDEL: Flammende Rose, Zierde der Erden
FRANZ LISZT: Waldesrauschen

Konsertissa kuullaan lisäksi teemaa syventäviä runoja eri runoilijoilta.

Sirkku Rintamäki, sopraano
Anna Pohjola, barokkiviulu
Antti Vahtola, piano
Julia Tamminen, cembalo

Syksyn vaipuessa hiljalleen kohti talvea viivähdämme hetken erilaisten puutarhojen poluilla – sävelinä mm. Helsingin kamarikuoron kunniajäsenen, Einojuhani Rautavaaran sarja “I min älsklings trädgård” Edith Södergranin runoihin sekä Debussyn, Ravelin, Händelin ja Schönbergin musiikkia. Lauluja rytmittävät myös teemaa syventävät runot.

Laaja-alainen muusikko, sopraano Sirkku Rintamäki on tuttu HKK:n 1-alttorivistöstä. Hän opiskelee parhaillaan kirkkomusiikin taiteellista jatkotutkintoa Taideyliopiston Sibelius-Akatemian DocMus-tohtorikoulussa ja valmistelee siihen liittyen myös laulun diplomitutkintoa.

Vapaa pääsy, ohjelma 10€

Yhteistyössä: Meilahden seurakunta

Sirkku Rintamäki
Kuva: Nani Annette
Voin nyt turvallisin mielin olla samaa mieltä useiden kansainvälisten kollegojeni kanssa, että he ovat ehkä paras kuoro maailmassa, erityisesti nykymusiikissa. Olen työskennellyt I useiden kuorojen kanssa eri puolilla maailmaa, enkä koskaan ole törmännyt näin hyviin suorituksiin.
Jonathan Harvey,
säveltäjä